Den Uafhængige Politiklagemyndigheds medarbejdere skal afspejle myndighedens grundlæggende værdier om uafhængighed, objektivitet, saglighed og kvalitet.

Politiklagemyndigheden ønsker derfor at tiltrække de bedst kvalificerede ansøgere, som besidder en høj faglighed og personlig integritet, og som har solid, relevant erfaring i bagagen. Der lægges vægt på, at ansøgeren som person er venlig, lydhør, fleksibel, selvstændig og engageret.

Politiklagemyndigheden er en moderne og velfungerende arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejders trivsel og udvikling er i fokus. Politiklagemyndigheden lægger vægt på at værne om et godt fagligt miljø, gode og fleksible arbejdsvilkår og gode muligheder for personlig udvikling både gennem arbejdsopgaverne og ved efteruddannelse.

Politiklagemyndigheden har en målsætning om at rekruttere medarbejdere bredt, og interesserede ansøgere til vores stillinger, herunder ansøgere uden politimæssig baggrund og uddannelse, opfordres til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.