Anna – Studentermedhjælper

Hvad er din funktion hos Politiklagemyndigheden?

Jeg læser jura på 10. semester, og jeg startede her i Politiklagemyndigheden som praktikant. Heldigvis var begge parter ikke helt færdige med hinanden, så efterfølgende blev jeg ansat som student ved siden af mine studier.

Det giver mig meget at have et arbejde ved siden af studiet, og jeg får lov til at lave noget, som ikke bare er relevant for mig – men som også er betydningsfuldt for en lang række andre mennesker. Det motiverer mig til at gå på arbejde og yde mit bedste.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Politiklagemyndigheden?

Rent fagligt kan man sige, at mit arbejde hos Politiklagemyndigheden er en miniuddannelse i objektivitet. Det er en verden, hvor objektiviteten skal råde, og det skal man træne. Jeg har ikke taget empatien ud af mig selv – men jeg er blevet skarpere til at vurdere objektivt. Det er noget, jeg kommer til at kunne bruge, uanset hvor jeg ender i fremtiden.

Som studentermedhjælper er jeg en helt naturlig del af teamet, nøjagtigt som de andre. Mine kolleger er ikke bange for at give mig ansvar. Vi har det rigtig godt sammen, og alle har tillid til, at vi studentermedhjælpere kan bidrage til og med noget.