Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) kan oplyse, at den person, der blev ramt af politiets skud ved Tivoli i København den 2. juni 2017, er en 50-årig mand. Personen blev ramt af et skud i låret og et skud i skulderen.

Efter de foreliggende oplysninger er personens tilstand stabil, og personen er uden for livsfare. Efter det oplyste kom personen til stede i forbindelse med en politiforretning, som personen ikke var en del af. Personen truede politiet med en pistol, hvorefter politiet afgav skud mod personen.

Politiklagemyndigheden har fortsat efterforskere i København, der undersøger sagen.

Politiklagemyndigheden har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger vedrørende sagen.

Når Politiklagemyndighedens undersøgelse er afsluttet, vil myndigheden udarbejde en juridisk redegørelse om sagen til Statsadvokaten i København.

Se tidligere omtale af sagen her.