Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) foretog torsdag den 3. april 2014 anholdelse af en polititjenestemand, der blev sigtet for overtrædelse af straffelovens §§ 155 (tjenestemisbrug), 171 (dokumentfalsk) og 278 (underslæb) ved at have udstedt en bødetilkendegivelse til en udenlandsk statsborger og have tilegnet sig bøden uden af afregne beløbet efter reglerne, og ved på bødetilkendegivelsen at have anvendt urigtigt navn og personalenummer.

Politiklagemyndigheden efterlyser i den forbindelse en finsk indregistreret personbil med nummer TII 879, en mørkegrøn Renault Megane Scenic årgang 1998.

Desuden ønsker Politiklagemyndigheden kontakt til eventuelle udenlandske statsborgere, som er blevet standset af politiet i Danmark og har modtaget en bødetilkendegivelse og i den forbindelse har afregnet kontant.

Henvendelse om ovennævnte kan ske til tlf. +4541783500 eller til [email protected].