Østjyllands Politi underrettede fredag den 1. november 2013, ca. kl. 22.45, Politiklagemyndigheden om en episode, som havde fundet sted samme aften i Aarhus, hvor en polititjenestemand havde affyret skud og ramt en person i benet, som kom kørende mod polititjenestemanden i et trehjulet køretøj. Personen blev efterfølgende anholdt.

Politiklagemyndigheden behandler sagen som en “udrykningssag” og har foreløbig foretaget afhøring af den pågældende polititjenestemand og den tilskadekomne, som blev udskrevet fra hospitalet samme aften.

Politiklagemyndigheden vil gerne i kontakt med vidner, som har overværet episoden eller i øvrigt har oplysninger i sagen.

Myndigheden kan kontaktes på telefon 41783500 eller [email protected].

Når Politiklagemyndighedens undersøgelse er afsluttet, vil Politiklagemyndigheden udarbejde en redegørelse om sagen til Statsadvokaten i Viborg.