Politiklagemyndigheden undersøger en sag, hvor en mand faldt ned fra et tag

Nordjyllands Politi orienterede den 26. oktober 2018 ca. kl. 04.21 Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) om en hændelse kort forinden, hvor en 22-årig mand var faldet ned fra et tag i forbindelse med en politiforretning i Aalborg. Manden pådrog sig ved faldet bl.a. indre kvæstelser. Manden er efter det oplyste uden for livsfare. 

Politiklagemyndigheden har på baggrund af episoden iværksat en undersøgelse i medfør af retsplejelovens § 1020 a, stk. 2. Efter denne bestemmelse iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller kommet alvorligt til skade, mens den pågældende var i politiets varetægt eller som følge af politiets indgriben.

Når Politiklagemyndighedens undersøgelse er afsluttet, vil myndigheden udarbejde en redegørelse om sagen til Statsadvokaten i Viborg.

Politiklagemyndigheden har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger vedrørende sagen.

Sidst opdateret: 26.10.18 09:27