Politiklagemyndigheden søger vidner til en episode på Christianshavn, hvor en polititjenestemand er anmeldt for vold

Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) efterforsker en sag, hvor der er mistanke om, at en polititjenestemand har begået vold mod en anholdt person, som befandt sig inde i en af politiets transportvogne (et "salatfad"). Efter det oplyste fandt episoden sted den 15. marts 2016, ca. klokken 15.00, ved Christianshavn Apotek og Christianshavn metrostation. Der er oplysninger i sagen om, at flere personer, som tilfældigt var på stedet, kan have set den anmeldte vold.

Politiklagemyndigheden er interesseret i at komme i kontakt med eventuelle vidner til episoden.

Vidner kan henvende sig til Politiklagemyndigheden på telefon 41 78 35 00 eller mail@politiklagemyndigheden.dk.

 

Sidst opdateret: 18.04.16 13:08