Politiklagemyndigheden undersøger sag, hvor politiet har afgivet skud og ramt en person i benet

Den Uafhængige Politiklagemyndighed (Politiklagemyndigheden) undersøger en sag, hvor Fyns Politi den 15. august 2015, klokken 16.00 underrettede Politiklagemyndigheden om, at en polititjenestemand havde skudt en person i benet.

Politiklagemyndigheden har på baggrund af underretningen straks iværksat en nærmere undersøgelse af episoden.

Politiklagemyndigheden kan kontaktes på telefon 41 78 35 00 eller pr. e-mail: mail@politiklagemyndigheden.dk.

Når Politiklagemyndighedens undersøgelse er afsluttet, vil myndigheden udarbejde en juridisk redegørelse om sagen til Statsadvokaten i Viborg. Det er herefter Statsadvokaten, der - på grundlag af Politiklagemyndighedens redegørelse - tager stilling til, om der eventuelt skal rejses tiltale mod nogle af de involverede polititjenestemænd.

Sidst opdateret: 15.08.15 17:38