Politiklagemyndigheden har indledt undersøgelse af omstændighederne omkring en trafikulykke, der skete under afvikling af en køreprøve den 29. august 2012

Den Uafhængige Politiklagemyndighed modtog onsdag den 29. august 2012 en henvendelse fra Midt- og Vestjyllands Politi, der oplyste, at en 20-årig mand samme dag havde mistet livet ved en trafikulykke i forbindelse med en motorcykelkøreprøve på Adelvej i Skjern Kommune. Da der ved køreprøven medvirkede en køreprøvesagkyndig polititjenestemand, har Politiklagemyndigheden indledt en nærmere undersøgelse af ulykken.
Politiklagemyndighedens foreløbige undersøgelser har vist, at den 20-årige mand tilsyneladende mistede herredømmet over motorcyklen i en højresvingskurve, hvorved han påkørte en modkørende traktor.

Sidst opdateret: 05.09.12 12:12