Politiklagemyndigheden har besluttet at undersøge en episode, hvor en dreng på 15 måneder skulle være blevet ramt af politiets peberspray

 

Den Uafhængige Politiklagemyndighed rettede mandag den 1. oktober 2012 henvendelse til Københavns Politis ledelse og bad om nærmere oplysninger om en episode, der samme dag havde været omtalt i flere medier.

 

Ifølge medieomtalen fandt episoden sted den 30. september 2012 på Ørnevej i København, hvor politiet i forbindelse med en politiforretning skulle have benyttet peberspray mod flere personer. I den forbindelse skulle en 15 måneder gammel dreng være blevet ramt af politiets peberspray.

 

Politiklagemyndigheden behandler klager over politiets adfærd i tjenesten og efterforsker straffesager mod politipersonalet. Politiklagemyndigheden kan beslutte at iværksætte en undersøgelse af egen drift.

Sidst opdateret: 02.10.12 13:02